zaterdag 25 augustus 2007

Eerste overwinning na 1-4 achterstand

Rhode F10-Rhode F9 7-6 (rust: 1-4)
In een stralende zon trapten we af voor onze laatste oefenwedstrijd tegen Rhode F9.
Omdat de tegenstander verre van compleet was, werd het team aangevuld met enkele ervaren spelers. Om niet alles uit balans te halen, speelde Jeroen Gevers als gast mee met Rhode F10.

Forse achterstand
Na 8 minuten spelen was het ook Jeroen die de eerste goal van het seizoen maakte voor ons team. We stonden voor het eerst vóór en droomden met zijn allen lekker weg van een overwinning. Helaas breekt dat meestal op. Ook in dit geval. We kregen er in 12 minuten tijd 4 om de oren.
Bij rust was het dan ook 1-4.

Het kwartje valt
Tijdens de thee werd door trainer Patrik aangegeven dan we van de goal af moeten spelen en minder ontzag moeten tonen voor de tegenstander. "Kijk meer naar de bal in plaats van je tegenstander!", was zijn advies.

Herboren
Met een totaal andere instelling werd de 2e helft ingegaan en met succces!
Lars scoorde een hattrick en staat daarmee meteen bovenaan het doelpuntenklassement!
Jeroen scoorde na een lange rush. Ook Bart en Floris scoorden hun eerste velddoelpunten. Omdat de tegenstander nog maar twee keer scoorde, wonnen we met 7-6. De 1-4 achterstand werd dus knap omgebogen in een overwinning!

Conditie
Uiteindelijk kunnen we concluderen dat Rhode F10 klaar is voor de eerste competitiewedstrijd tegen Irene F5. Al twee wedstrijden hebben ze immers bewezen de tweede helft te kunnen groeien naar topniveau. Dit team is conditioneel dan ook zeer sterk.