Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zaterdag 12 april 2008

Goals voor jarige tweeling!

Rhode F10-Venhorst F4 (4-1) 6-1
Zondag zijn de 'F-ten twins' jarig én wordt PSV kampioen!!!!Een prachtige overwinning laat Rhode F10 op kampioenskoers in de 2e klasse 216. Check samenvatting op video!

De openings- én slotgoal werden gemaakt door respectievelijk Lars en Rens, de tweeling die daarmee hun verjaardag van zondag alvast vierden!

Paparazzi-incident
Na aandringen van de leider van Venhorst F4 is de NOS-cameraman door de scheids verbannen naar de tribune. Op dat moment stond het 1-1 en zou de cameraman een extra obstakel zijn waarlangs de Venhorst-spelertjes zich moesten wurmen.

En inderdaad, het verwijderen van de cameraman gaf plots zeer veel extra ruimte. De 1-1 gelijke stand werd op slag omgezet in een klinkende 6-1 overwinning. Bart doet blijkbaar liever scoren dan (koud) douchen...

Zoals verwacht zat de hoofdtribune afgeladen vol met een uiterst fanatieke aanhang...Scoreverloop
05. Lars van Esch 1-0
10. Venhorst F4 1-1
11. Bart Sabel 2-1
14. Bart Sabel 3-1
19. Bart Sabel 4-1
30. Bart Sabel 5-1
39. Rens van Esch 6-1


Senna van Krey was inderdaad weer de gevaarlijkste man bij Venhorst, zoals in de voorbeschouwing al was verwacht. Vooral in het begin van de tweede helft kreeg hij enkele goede mogelijkheden, maar zijn schoten bleken niet scherp genoeg.

Spannende competitie
Goed gedaan weer jongens. De topper VOW/Hobij F3-Sparta F7 werd vanochtend een ruime uitzege voor de Spartanen (1-5) waardoor het kampioenschap nog lang niet beslist is! (zie: stand)



Maarten op de rug van Niek De olijke tweeling geeft zichzelf een doelpunt kado voor hun verjaardag! Kevin, wilde de héle game keepen!

Zoals jullie aan de foto's zien, zitten de F-tieners met de week beter in hun vel (en spel). De komende dagen worden weer nieuwe foto's toegevoegd aan de spelerspagina's. Klik daarvoor regelmatig op de naam van de speler in de "A tot Z index". (klik op de foto's voor fantastische vergrotingen!)

20 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat is dat voor een onzin. Het zijn maar eerstejaars F-jes. Gewoon de volgende keer meelopen op het veld!

Anoniem zei

Dus als ik het goed begrijp dragen we deze overwinning op aan de leider van Venhorst? Hihihi...

Anoniem zei

Ach, de leiding van de Rhode-jeugd doet hier nooit moeilijk over, zolang het bij de eerstejaars F-jes is en zolang je dat maar niet bij het zaalvoetbal doet. Maar als een tegenpartij er zich aan stoort, dan doe ik wel een stapje terug hoor. Geen enkel probleem!

Anoniem zei

Opvallend toch dat leiders en ouders vaak moeilijk doen terwijl de kinderen van niets weten en heerlijk aan het voetballen zijn.

Anoniem zei

Waar blijft de samenvatting. Ik ben zó benieuwd of de F10 opnieuw als eerste mag aftrappen door het gemanupileer van de scheids.

vhpatje zei

nou als jij daar benieuwd naar bent dan ga ik vast onderduiken!!!!!!!
want het liep ook daar al volledig uit de hand!!!!

Anoniem zei

Was het een paparazzi incident of een razzia tegen pappi Ed incident

Anoniem zei

Whahaha! Het zal toch niet zeker hé! Rhode speelde haar 15e thuiswedstrijd en voor de 15e keer trappen ze als eerste af????
Wat is dat voor een ti-ta-tovenaar?
Zeg waar blijft die film?

Anoniem zei

De film was vanmiddag om 3 uur al klaar, alleen de site van google kan hem niet plaatsen. Ik probeer het vanavond opnieuw bij Youtube of zo.

Anoniem zei

Kei leuk h�. Zo'n schorende tweeling. Nu die PSV shirts nog!!!

Goed gedaan jongens van de F10.
ga zo door dan zetten we de platte kar weer klaar voor jullie.

Groetjes een trotse tweeling moeder.

Anoniem zei

Nou ik heb zojuist de film gezien en ga nu de KNVB bellen vanwege fraude. VIJTIEN KEER OP RIJ DAT RHODE THUIS AFTRAPT. Hans Kazan verbleekt erbij!!!!!

Trouwens nog even iets leuks tussendoor: de F2 (van Boerdonk) heeft zijn eerste puntjes gepakt in deze competitie!

Anoniem zei

Ik snap de hele commotie niet. Er is één leider van Rhode (die toevallig ook filmt) in het veld en die wordt eruit gezet, terwijl ik toch op het filmpje TWEE leiders van Venhorst zie, die de kleine kinderen voor de voeten lopen.
Maar ach, het is al eerder gezegd. de kinderen hebben allemaal lekker gevoetbalt, en volwassen zeurpieten hou je overal.
groeten uit Gemert en succes verder!

Anoniem zei

Ik verneem zojuist dat we tegen Boekel Sport in moeten halen op maandag 21 april!
Lees de WIST JE DAT-rubriek...

Anoniem zei

Het plezier straalt er weer vanaf. De goals spetteren van mijn beeldscherm en "you'll never walk alone" klinkt door onze huiskamer!

Die film op Youtube is scherper van bij google, Ed. Dus zet ze voortaan maar op Youtube!
groeten
Bert

Anoniem zei

Ja, ik zie nu hoe hij het doet. Hij heeft 2 fluitjes verstopt onder zijn jas aan de achterzijde (waarschijnlijk in kleine zakjes aan binnenzijde)
Beide handen zijn leeg!!!

Zodra de speler een hand aanwijst, laat hij razendsnel de lege hand zien. Terwijl het spelertje beteuterd naar de lege hand kijkt, frommelt die scheids snel zijn rechterfluitje onder zijn jas vandaan en toont met een triomantelijke blik het fluitje.

Het linkerfluitje blijft onder de jas zitten. Later in de wedstrijd zie je het linkerfluitje per ongeluk op het gras vallen, terwijl hij het rechterfluitje in zijn mond heeft!!!!

Kijk, zo val je gruwelijk door de mand natuurlijk als de camera er bovenop staat.
Geen wonder dat de cameraman naar de tribune is verwezen. Nu snap ik die censuur pas. Op deze wijze heeft de scheids de vrije hand om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Maar ok, ik ga maar eens de stad in. Tijd voor onze jaarlijkse extra carnavalsdag!

Anoniem zei

Uhm, volgens mij hebben we dit jaar TWEE extra carnavalsdagen.
Volegnd weekend wéér feest!
gr. John

Anoniem zei

Ja Peer, je hebt helemaal gelijk. Hopeloos met die vent...

Anoniem zei

Heeeeey hoe mot dat nu met Braks????

Anoniem zei

AJAX WORDT KAMPIOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AJAX ********* AJAX ****

Anoniem zei

Bij mijn zoontje op de playstation is Ajax al 4 jaar op rij kampioen

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...