Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zondag 9 september 2007

F-tieners slaan opnieuw toe: 0-8

Venhorst F4-Rhode F10 (0-3) 0-8
Ons team Rhode F10 heeft ook haar eerste wedstrijd op vreemde bodem met grote cijfers gewonnen. Uit bij Venhorst F4 werd het maar liefst 0-8.

Vermoeide uit-reis
Via allerlei landweggetjes waar nog nooit iemand over heen leek te hebben gereden, kwamen we aan bij een prachtige accomodatie in het pittoreske Venhorst en werden we vriendelijk ontvangen door de leidster Jolanda van Venhorst F4.

Jetleg
Diverse spelers hadden een jetleg in de benen leek het wel, want tien minuten lang moesten de spelers bijkomen van de lange uitreis en ging de wedstrijd gelijk op.
De tegenstanders hadden twee Amerikaanse spelertjes opgesteld!

0-3 ruststand
Na 20 minuten stond het bij rust echter toch 0-3 na een hattrick van Bart Sabel.

Lars op dreef
Na rust kwam Lars van Esch goed op dreef. Met twee prachtige goals vergrootte hij onze voorsprong naar 0-5.

Powerplay
De laatste 10 minuten was het powerplay wat onze mannen lieten zien. Met een uitstekend keepende Joey Smulders, een afgetimmerde defensie met Kevin vd Heijden, Rens van Esch en Kris Raaijmakers kreeg de tegenstander nauwelijks kansen.
Rens, Kris en Kevin speelde elke bal goed door naar het excellerend middenveld met Maarten Verhoeven en Stef van Lierop als grote strategen. Niek Sanders blonk uit in het stofzuigen op dat middenveld. Grote klasse allemaal!

Opkomende man op links, Floris van Esch slalomde regelmatig door het middenveld om de spitsen Lars en Bart alle gelegenheid te geven te scoren.

Einduitslag
Uiteindelijk werd de 0-8 eindstand bereikt na wederom een hattrick van Bart.

Ranja in kantine
Na afloop werd door het sportieve Venhorst een groot dienblad vol ranja geplaatst en dat lieten we ons smaken!

Video
Zie hier alvast enkele wedstrijdbeelden. Ook zijn er nog enkele prachtige beelden van penaltys toegevoegd (van Kris, Kevin en Floris) van vorige week. Zoek ze op deze site!

(bedoeld voor de kleinere mededelingen)

Op de foto's:

• Rechts: Aanvoerder Lars van Esch wint de toss en mag hierna aftrappen.
  • Links: Trainer/Leider "het Patje" met handen in de zak kijkt vol zelfvertrouwen toe hoe de F-tieners kennismaken met Venhorst F4.
    (Klik op de foto's om ze uit te vergroten!)

Volgende week de absolute topper tegen Schijndel F11. Zij wonnen dit weekend met 1-12 uit bij Irene F5. Lees de voorbeschouwing.