Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zaterdag 15 september 2007

Zegetocht voortgezet in Schijndel

Schijndel F11-Rhode F10 (0-3) 0-8
Opnieuw hebben onze F-tieners een mooie uitoverwinning behaald. Ditmaal werd Schijndel F11 verslagen in een prachtige pot voetbal. Zowel de ruststand (0-3) als eindstand (0-8) was exact gelijk als onze vorige uitwedstrijd tegen Venhorst F4.

Ondanks dat onze tegenstander grote delen van de tweede helft met één man meer speelde, wat de scheidsrechter was ontgaan, scoorden onze spitsen Lars en Bart elk 4 keer.

Wedstrijdverloop
Na 8 minuten was het Lars van Esch die met een droog schot voor de 0-1 aantekende. Bart Sabel scoorde na een counter de 0-2.

Na prima pressievoetbal door Stef van Lierop kon Bart ook de derde goal scoren.

Tweede helft
Opnieuw na een counter scoorde Bart de vierde goal van de wedstrijd. De vijfde die Bart scoorde was een keeperfoutje.

Hattrick Lars
Lars van Esch had ook weer de smaak te pakken en scoorde hierna een zuivere hattrick. Bekijk hier zijn drie goals.

Bekijk ook enkele penaltys na afloop van de wedstrijd.
Hier tref je álle 42 videos aan van Rhode F10 dit seizoen.

Prachtig doelsaldo
Na 3 competitiewedstrijden staan onze F-tieners ongeslagen aan kop. Het doelsaldo is met 33-0 als in een jongensdroom. De grote hamvraag is: Wie oh wie kan er dit seizoen scoren tegen onze F-tieners?

Zaterdag de kraker tegen Gemert!
Komende zaterdag spelen we thuis tegen Gemert F10. Ook die ploeg heeft nog alles gewonnen. Vandaag wonnen ze met 10-0 van Irene F5.
De wedstrijd start om 10:15 uur. Iedereen wordt verzocht om al om 09:30 uur aanwezig te zijn, aangezien de sponsoren foto's willen maken van ons team.

Op de foto boven: de van Eschjes omsingelen hun tegenstander.
Rechtsboven het zevental dat in Schijndel zegevierde, inclusief onze mascotte Jan in blauw PSV-shirt.