zaterdag 15 december 2007

Spektakelstuk besluit najaarsseizoen 2007

Rhode F10-Rhode F11 4-5
Vuurwerk was beloofd en vuurwerk werd het! De twee beste teams van Rhode stonden tegenover elkaar en maakten er een grandioos spektakelstuk van.

Het begon al vlak voor de aftrap, toen opeens werd besloten om de spelers Bart en Kevin in de verhuur te doen. Zij speelden opeens in het shirt van F11. Bart keepte de hele wedstrijd; 1e helft bij F11, tweede helft bij F10.
De wedstrijd ging los en er ontstond een schitterend gevecht.

Klik hier om álles te lezen over de wintercompetitie in de zaal!

Lars voegt er weer drie toe
In deze laatste wedstrijd van het najaar voegde Lars weer 3 doelpunten toe aan zijn totaal van nu 30. Hij eindigde daarmee vlak achter Bart, die topscoorder werd van dit najaar (met 34 goals).
Het mooie van 2007 was dat álle F-tieners hebben gescoord. We proberen dat in het voorjaar 2008 óók weer te realiseren! Overigens beginnen we dan weer met de tellers op nul!

Ruime voorsprong weggegeven...
Toen op gegeven moment Rhode F10 met 1-3 voorkwam, leek de wedstrijd gespeeld.
Toen Maria na een belrondje met wat versterkingen op de proppen kwam, verdween de gekoesterde voorsprong als sneeuw voor de zon en kwamen we zelfs op achterstand! In de slotfase scoorde Niek Sanders nog een mooie, maar dat was toch te laat voor een overwinning. Eindstand 5-4 (!) voor F11. Man van de wedstrijd werd Jasper. Hij was een plaaggeest voor de F10-verdediging.

Al met al een mooi slot van dit onvergetelijk jaar. Donderdag is de laatste training!

Juiste beslissing
De burgemeesters van Amsterdam en Rotterdam hebben de wedstrijden Ajax-PSV en Feyenoord-AZ afgelast in verband met politieacties. In Sint Oedenrode had men meer lef en liet men het risicoduel Rhode F11-Rhode F10 gewoon doorgaan. Dat was een moedige en achteraf juiste beslissing. De harde kernen van zowel F10 als F11 gedroegen zich gelukkig sportief.