Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zaterdag 13 oktober 2007

F-tieners zijn officieus kampioen!

Rhode F10-Venhorst F4 (5-1) 7-1

Zaterdag zijn de F-tieners officieus kampioen geworden door de thuiswedstrijd tegen Venhorst F4 met 7-1 te winnen.

Wedstrijdverloop
Het was een bekeken zuivere schuiver van Niek Sanders die de F-tieners na 10 minuten spelen op voorsprong zette. Het bleek een bevrijdende treffer.
Twee minuten later scoorde Lars van Esch met een prachtig schot de 2-0. Niet veel later slalomde Bart Sabel door de defensie om vervolgens uit te halen voor de 3-0.

In de heenwedstrijd was ons Senna van Krey al opgevallen. Hij scoorde dan ook de tegentreffer 3-1.
In de laatste 5 minuten van de eerste helft stond aanvoerder Kris Raaijmakers op en scoorde tweemaal in de rebound zijn eerste treffers. Een prachtige 5-1 ruststand was het gevolg.

Na de thee
Grote man van de tweede helft was Lars van Esch. De 6-1 illustreerde eigenlijk waarom Rhode F10 kampioen wordt: onverzettelijkheid! In de counter ging Lars solo op de goal af, kwam ten val, stond op en... scoorde! Tenslotte wist Lars de eindstand op 7-1 te bepalen met een geplaatst schot.

De tactiek van vorige week ("overspelen") heeft opnieuw twee nieuwe spelers voor het team doen laten scoren (Niek en Kris). Goed gedaan allemaal!
We gaan ervoor dat élke F-tiener een keer scoort dit seizoen en dat gaat ons lukken. Op dit moment al 9 verschillende doelpuntenmakers dit seizoen!

Penaltyserie
Na afloop werden de keepers weer onder vuur genomen. Een 4-4 eindstand werd bereikt, na treffers van Kris, Lars, Bart en Rens. Deze laatste goal van Rens blijkt tevens een jubileumgoal, aangezien het de honderste videofragment online is van de f-tieners! Bekijk ze hier álle honderd!. Bekijk ook de top 3 meest bekeken filmpjes van de F-tieners op internet. (deze lijst kan dus wekelijks wisselen!)

Bekijk hier alleen de beelden van deze wedstrijd.


Het kampioensfeest staat vooralsnog gepland voor 17 november... Voor zover het dan doorgaat, want het is nog steeds een chaos...

Bij de foto's
Foto boven: de F-tieners oefenen alvast voor het kampioensfeest
Foto midden: Shirtjes binnenste buiten, want Venhorst blijkt óók in het rood aan te treden...
Foto rechts: Aanvoerder Kris: shirt én band ondersteboven brengt geluk? Twee goals!
(klik op de foto's om ze uit te vergroten!)

Lees ook minimaal éénmaal per week onze rubriek "Wist je dat...?"

Kijk ook regelmatig in onze kampioensdiscussie of er nog nieuwe ideeen of vragen zijn omtrent het komende kampioenschapsfeest!

Geen opmerkingen:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...