Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zaterdag 27 oktober 2007

F-tieners weer met beide benen op aard

Rhode F10-Rhode F7 0-9 (0-5)
Eén week vóór de kampioenswedstrijd zijn onze F-tieners met beide benen terug op aarde beland. Het dreamteam "Rhode F7" gaf ons elftal voetballes en tracteerde de F-tieners op de grootste nederlaag ooit! (0-9).

Groot verschil
Het blijkt toch lastig voetballen tegen eigen clubs van Rhode, want al drie keer werd van een Rhode-team verloren. Dit in grote tegenstelling tot wedstrijden in de competitie, want daar rollen de F-tieners de tegenstanders met speels gemak op.

Beelden
Kon je als ouder of supporter niet aanwezig zijn bij deze wedstrijd? Of woon je als tante van een spelertje al jarenlang in Nieuw Zeeland of Canada? Geen nood! Ook deze keer zijn de samenvattingen weer te zien op internet.
Bekijk alle samenvattingen van Rhode-F10 Rhode F7.

Wedstrijdverloop
Berend Verhoeven, Jelle Verbij en Jeroen Gevers van de mini's mochten aantreden bij F7 en deden het voortreffelijk. Gangmaker Jaimy vd Heijden opende in de 5e én 10e minuut de score met twee doelpunten. Cabriël Lagas deed hem dat na in de 15e en 17e minuut. Thomas van Wershoven wist het net te vinden op slag van rust.

2e helft
Na de thee wisten de F-tieners iets meer van het doel af te spelen. Toch kon niet voorkomen worden dat Thomas nóg een keer scoorde. In de 37e minuut brak Mitch van Doorn door en scoorde de 0-7 na complete verwarring in de defensie bij een vrije trap. Binnen de minuut maakte Jaimy nog een goal en de wedstrijd werd in de laatste minuut nog opgeluisterd door een goal van Thomas.

Penaltyserie
De penaltyserie werd gewonnen door onze F-tieners. Doelpunten van Bart, Joey, Kris, Lars en Maarten bracht de eindstand op 5-4.

Op de foto: Regelmatig moesten dappere muurtjes gebouwd worden bij vrije trappen. Alleen op deze wijze werd voorkomen dat we met dubbele cijfers tenonder gingen...