Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zaterdag 29 september 2007

F-tieners uit bekertoernooi gezet!

Rhode Mini's - Rhode F10 (3-0) 5-2
De twee laagste elftallen van Rhode r+b speelden vandaag hoogstaand voetbal in een kolkend stadion De Neul. Het werd echter een wedstrijd die de club nog lang zal heugen.

Uitwisseling
Door loting werd bepaald dat Stef in de eerste helft de mini's ging versterken. In het tweede bedrijf speelde Rens mee met de tegenstander. De spitsen Lars en Bart werden elk één helft in het doel geplaatst.

"Tactische vondst" pakt verkeerd uit
Deze onbegrijpelijke Marco-van-Basten-move pakte wereldvreemd uit. Het stond dan ook 3-0 bij rust voor de mini's. Daarbij moet worden aangetekend dat de mini-spitsen Jeroen Gevers en Luuk Willemse voortreffelijk speelden.
Arnie vd Heyden wordt binnenkort bij het bestuur ter verantwoording geroepen, hij was immers vandaag verantwoordelijk voor het (dramatische) wisselbeleid.

Rhode F10 uit bekertoernooi gezet
Het werd nog erger voor Arnie. Achteraf bleek dat hij ene Jan Sabel heeft laten meespelen. Hoewel hij zijn debuut opluisterde met een fraaie goal, staat deze jongeman van amper 5 jaar NIET op de club- en wedstrijdlijst! De KNVB heeft daarom besloten om de F-tieners uit het bekertoernooi te zetten.

Tweede helft
Na de thee scoorden Luuk en Jeroen er weer vrolijk op los en stond de 5-0 op het bord.
Hoewel Jan en Lars de eer redden door in de tweede helft te scoren (eindstand 5-2), sprak de voorzitter van een zwarte dag in de zo prille geschiedenis van Rhode F10 (opgericht op 10 aug om 10.10 uur).

Voorzitter F10 ziedend
"Hier is het laatste woord nog niet over gezegd", aldus de voorzitter van F10. "ik ga contact opnemen met Jan Reker van PSV omdat zowel de administratie van PSV 1 als die van Rhode F10 drastisch gereorganiseerd moet worden".
"Gedwongen ontslagen sluiten we niet uit!" voegde hij de aanwezige pers nog toe. Ziedend verliet hij de perszaal op de Neul, waarbij nog een camera van de NOS sneuvelde in alle hectiek.

Opzet?
Boze tongen beweren dat zowel bij PSV als bij Rhode F10 dit met opzet heeft plaatsgevonden. Beide ploegen liggen immers op kampioenskoers en kunnen hun energie beter sparen voor de wedstrijden die er écht toe doen.

Penaltyserie
Bij de afsluitende penaltyserie wist van de mini's alleen Jeroen Gevers te scoren.
Bij de F-tieners maakten Niek, Kris, Bart en Lars geen fout (eindstand 1-4).

Videobeelden
Bekijk hier alle video's van de wedstrijd.

Bij de foto's
Op de bovenste foto trapt Niek Sanders af en speelt de bal naar de niet-speelgerechtigde (!) Jantje Sabel.

Foto 2: Toen Arnie erachter kwam dat er een administratieve blunder was gemaakt werd Jan snel op de bank geplaatst. Dat was echter al te laat. De KNVB-waarnemer had het voorval reeds gesignaleerd... Klik op de foto's voor een vergroting!

Geen opmerkingen:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...