Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zaterdag 8 maart 2008

Euforie na 4-2 winst op ASV'33 F6

Rhode F10-ASV'33 F6 4-2
Handjes schudden voor de wedstrijdBekijk de samenvatting (13 min 2 sec) op video.

Dat Rhode F10 ook in de 11e competitiewedstrijd ongeslagen blijft is natuurlijk een prachtig resultaat, belangrijker is dat met overtuigend combinatievoetbal ook een mooi spel op de grasmat werd gelegd.

Sterke eerste helft
De F-tieners begonnen ijzersterk aan de wedstrijd. De ene aanval na de andere op het doel van ASV resulteerde in twee doelpunten. Niek en Bart zorgden voor de 2-0 ruststand, maar het had ook makkelijk 5-1 kunnen staan.

Aanvoerder Niek maakte de openingsgoalTweede helft
Grote plaaggeest voor de verdediging was Tijn van ASV. Met zijn enorme rushes over het hele veld en prachtige doelpunten wist hij de spanning erin te houden. Ook kreeg hij het aan de stok met Joey, maar de scheids greep gelukkig op tijd in.
Tijn's eerste goal in de kruising was echt een beauty!

Gelukkig stonden onze spitsen óók in de 2e helft op scherp. Doelpunten van Bart en Lars zorgden voor de 4-2 eindstand.

De penalty-serie werd een prooi voor onze bezoekers: 5-7 (voor ASV'33)

de toeschouwers genoten met volle teugen!

Foto-serie
Als je met je muis op een foto gaat staan, krijg je een bijbehorende tekst. Als je op de foto's klikt, krijg je een vergroting. De eerste 6 foto's vergroten iets meer. Vanaf foto 7 en verder zijn de foto's dermate groot, dat ze afdrukkwaliteit hebben.

Spanning voor de wedstrijd: zie de harde kern op de achtergrond! Joey en Tijn: felle strijd! Kennismaking met de tegenstander Pepptalk met groepsknuffel De F-tieners mét supportersaanhang! Teamspirit! Bart: verliefd op de bal! de van het Patjes hebben dezelfde kapper? @ moet álles filmen, ter land, ter zee en in de lucht... Maarten, onze stofzuiger heeft plezier! Joey: de Alex van F10 Floris, onze held op het middenveld! Kris, de man van de onnavolgbare lobjes! Rens: Pietje Bell verbleekt erbij... Kevin: 'de Steek' had weer 2 reddingen! Lars: onze Koef trof weer het netje...

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vond de eerste helft de beste van alle wedstrijden die ik tot nog toe gezien heb.