Rhode F10 in de wolken na zege op Gemert F10

Rhode F10-Gemert F10 (5-0) 9-2
Het ongeloof stond bij de toeschouwers op de gezichten na afloop van de topper Rhode F10 - Gemert F10. Opnieuw verbaasde onze Rhode F-tieners vriend en vijand met hun prachtige combinatievoetbal en wereldgoals. Ditmaal werd de nummer twee van de competitie, Gemert F10 op maar liefst 9 goals getracteerd.

Spelverloop
Vanaf de aftrap werd grote druk uitgeoefend op de Gemertse defensie, hetgeen na exact 1 minuut resulteerde in een goal van Bart.

Na 10 minuten scoorde Lars een mooie 0-2 na een belegering van het doel door met name, Floris, Kris en Stef. Twee minuten later haalde Joey verwoestend uit en scoorde een prachtige goal.

Hattrick
Bart scoorde vervolgens de 4-0 en 5-0 (hattrick) en dat was ook de ruststand.

Cameraman is inmiddels kaal
Op dit moment zit de cameraman zijn haren uit het hoofd te trekken, want een wonderschone goal van Kevin vd Heijden heeft hij gemist met filmen (batterijen leeg!!!). Later in het seizoen zal dit wel weer goedkomen, want je ziet Kevin, en het hele team trouwens, wekelijks enorme progressie boeken.

Eerste tegendoelpunten
Teun van de Heuvel van Gemert F10 tekende voor de treffers van de tegenpartij en schreef daarmee geschiedenis, want het waren de eerste twee tegentreffers ooit tegen Rhode F10 (in competitieverband).
In de tweede helft maakte Bart nog een goal en Lars twee, waardoor de eindstand op 9-2 is gekomen.

Penaltyserie
Bij de penaltyserie werden ook enkele prachtige goals gemaakt. O.a. twee penaltys keihard in kruising van Kris en Joey!
Bekijk hier álle fragmenten van deze topper.

Goed weekend
Het was zowiezo een goed weekend voor onze F-tieners, aangezien de andere concurrent Schijndel thuis heeft verloren van Venhorst (1-4). Rhode F10 heeft nu al een goede voorsprong opgebouwd zo halverwege het seizoen. (zie de stand)