Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

woensdag 19 september 2007

Zware tegenstander zaterdag

zaterdag 22 september: Topper Rhode F10-Gemert F10

Komende zaterdag volgt de topwedstrijd tegen Gemert F10. Het zal een hele kluif worden om de jeugd van Gemert te verslaan! Op 9 september j.l. won Gemert diverse prijzen, onder meer met een eerstejaars F-team op de PSV Masters!

Geen blessures
Gelukkig kan Rhode F10 in volle oorlogssterkte aantreden, want er zijn geen afmeldingen. Na afloop van de wedstrijd nemen de ouders van Niek de voetbaltas mee naar huis.

Aanvalluh!!!
Zowel Rhode F10 als Gemert F10 zijn nog ongeslagen. Trainer Patje heeft al aangegeven vol op de aanval te willen gaan spelen.
"Liever 8-8 dan een bloedeloze 0-0", was zijn commentaar tegenover de webredactie. "Maar gezien ons betere doelsaldo zetten we bij winst een goede stap in de richting van het kampioenschap, dus we gaan voor de drie punten!" Met een vette knipoog naar PSV dat vorig seizoen ook in de laatste wedstrijd op doelsaldo de concurrentie wist te verslaan... "En nóg vieren ze feest daar in Eindhoven, dat wil ik hier in Rooi ook bereiken...", aldus een uitgelaten trainer.

Openbare orde
Gelet op de vaak zeer fanatieke aanhang die Gemert meeneemt (zie foto onder), heeft de KNVB deze strijd aangemerkt als risicowedstrijd. Op de wedstrijddag is er dus géén kaartverkoop aan de kassa's van ons sportpark! Oorspronkelijk had VV Gemert in gedachte om met een treincombi af te reizen naar Sint Oedenrode. Toen men erachter kwam dat er geen station in Rooi te vinden is, zijn de Gemertse autoriteiten alsnog accoord gegaan met een verplichte autocombi.

Sponsoren
De sponsoren willen graag foto's nemen van ons team, voorafgaand aan deze topper. Het verzoek is dan ook om uiterlijk 09.30 uur aanwezig te zijn zaterdag. (deze laatste zin is overigens wél serieus bedoeld...)

Geen opmerkingen:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...