Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zaterdag 9 februari 2008

Gelijkspel F-tieners tegen Nooit Gedacht



Nooit Gedacht F7-Rhode F10 2-2 (2-0)
Bekijk de video-samenvatting (4 min 40 sec)

Na een zoektocht waarbij Arnie bijna naar Wijchen doorgereden was maar door de oplettendheid van Eugene nog op tijd de afslag nam, waarna de TomTom van Patrick dusdanige kuren vertoonde en ook Robert en Frans het niet meer wisten, kwamen we uiteindelijk toch om iets over 9 aan op het sportpark. De verwachte filmploeg was nét op tijd.

Vlug omkleden! Maar we hebben geen ballen bij? en geen waterzak? (oeps vergeten!)

Wedstrijdverslag
De aftrap volgde door aanvoerder Kevin, die naar het nu blijkt zelfs met koorts (39,1graden!) op het veld stond. Bijna gelijk 0-1 voor Rhode door Lars maar toen kwam Nooit Gedacht in aktie. Hun grootste vent, Jordi, tekende voor rust de 1-0 en de 2-0 aan.

2e helft
Wat Patrik gezegd heeft in de rust weet ik niet maar na rust stond daar weer het vertrouwde F-10-tal: splijtende passes, scherpe tackles, inzet, werklust EN 2 goals.
De eerste op naam van Lars en de 2e op naam van Kris.

In de slotminuten was er nog een schitterend afstandschot van Joey maar die werd uit de kruising geslagen (door een speler!): penalty.
Joey nam de strafschop goed maar de keeper hield hem eruit, eindstand (in mijn ogen zeer terecht): 2-2.

Een leuke wedstrijd! (maar ook ontzettend koud en een scherpe laagstaande zon)

Verslag: Arnie.
Hieronder de foto's van de wedstrijd (met dank aan Eugène). Klik op de foto's en je krijgt een vergroting (kwalitatief afdrukwaardig).


Lees ook eens de uitleg over het afdrukken van de foto's!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Zóóó! Scherpe foto's dees keer. Gullie waard vruug opgestaon of zo?

Anoniem zei

Waarom is het beeld van 't filmpke zo onzuiver? De moederband is haarscherp, zeker extra moeten comprimeren? Wel erg leuk gemonteerd, mooi verslag van een nog mooiere wedstrijd...

Anoniem zei

Arnie, we moeten het doen met dingen uit de Middeleeuwen heb ik het gevoel. Internet staat (qua breedbandte) nog in de kinderschoenen. Nog ff en dan maken we écht haarscherpe beelden.
Ik vond het wel echt FANTASTISCH om mee te maken dat er een ware filmploeg opstaat als de Sabeltjes ff uitvallen. GE-WEL-DIG!!!!

Anoniem zei

Hey Arnie, misschien moeten we het niet als AVI branden maar als wat anders???? Ik weet het ook niet hoor, maar gok maar wat...

Anoniem zei

Typisch 5 mannen die op stap gaan met 10 jongens: bijna de weg kwijt, de voetbal vergeten, de waterzak vergeten, een kind met hoge koorts op het veld...
Nog een geluk dat jullie heelhuis terug zijn gekomen in Rooi!

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...