Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

vrijdag 8 februari 2008

Zaterdag tegen de club van Ruud van Nistelrooy!

Onze F-tieners boffen maar. Vorig jaar speelden ze nog tegen het heerlijke Heeswijk, de club van Theo Lucius. Zaterdag mogen ze aantreden tegen Nooit Gedacht F7 en dát is de club van niemand minder dan Ruud van Nistelrooy!

"Van the Man" speelde bij wereldtopteams als Manchester United en zelfs het grote PSV Eindhoven (check video). Op dit moment maakt hij Real Madrid kampioen.

Links zie je de huidige F7, onze tegenstander zaterdag. Die speler rechtsonder op de foto lijkt verdacht veel op Ruud. Eens kijken of hij óók zo goed kan ballen!

Rollen
Zaterdag is Kevin onze aanvoerder. Zoals jullie hierboven zien, heeft naast Kevin óók Ruud van Nistelrooy bekers gewonnen!

Keepers zijn Kris (1e helft) en Floris (2e helft).
De ouders van Stef, Maarten en Kevin zijn de chauffeurs. (Let op, we vertrekken al om 08.15 uur!) Raadpleeg onze interactieve routeplanner voor de weg naar Geffen.
De voetbaltas (voor de was) wordt overgedragen van Maarten naar Stef.

Hier rechts zie je een foto van Ruud toen hij nog bij Nooit Gedacht speelde.
Als je NIETS wil missen van deze site, dan lees je dagelijks de "Wist je dat...?"-rubriek.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik dacht even dat weer alle foto's getruct waren, maar toen zag ik op de site van Nooit Gedacht dezelfde foto van Ruud in zijn elftal. Prima research weer mannen. Ik kijk uit naar de wedstrijd.

Anoniem zei

Respect voor Nooit Gedacht!

Anoniem zei

Nadat Ruud het EK wint gaat hij net als Cocu zijn carriere be-eindigen bij PSV.

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...