Grote uit-zege F-tieners in Vorstenbosch

Vorstenbossche Boys F5-Rhode F10 0-9 (0-3)
Bekijk de samenvatting op video (5 min 40 sec). (Let óók eens op onze komiek Floris die na elke goal op de bevroren grond duikt!)

Wedstrijdverslag
Het was vroeg én koud toen we onder begeleiding van Tom en Tom het pittorekse Vorstenbosch binnenreden. Het dorp lag nog op één oor en de plaatselijke koeien keken ons verdwaasd in de ogen. Kortom het voetballen is weer begonnen!

Eerste helft
Na een pepptalk en groepsknuffel werd afgetrapt door aanvoerder Rens van Esch. De eerste 7 minuten van de wedstrijd stond de defensie van de Boys nog als een bunker, maar toen uiteindelijk het eerste doelpunt viel, stortte het (inmiddels bevroren) bouwwerk compleet in.

De doelpunten vielen vanaf dat moment als rijpe appelen, mede door een ontketende Floris van Esch die regelmatig voor de nodige assist zorgde. Bij rust (0-3) hebben we aangegeven aan de scheids dat Vorstenbosch gerust met alle wisselspelers erbij mocht aantreden. Het betreft immers slechts "oefenen" en dat moet voor beide teams leuk blijven!

Tweede helft
Ook met 10 tegen 8 kwamen de Vorstenbosschers niet één keer op de helft van de Rhode. Daarom werd besloten om veelvuldig te roepen dat F10 zich meer terug moest trekken op eigen helft. Ondanks die strategie kon niet voorkomen worden dat er nog zes keer werd gescoord.

Doelpuntenmakers
Niek Sanders, Kris Raaijmakers, Rens van Esch en Bart Sabel (6x)

De penaltyserie werd gewonnen met 3-4 na goals van Lars van Esch, Maarten Verhoeven, Niek Sanders en Joey Smulders. Kortom alle meegereisde F-tieners hebben weer bijgedragen aan deze overwinning vandaag. Opnieuw een geweldige teamprestatie, de kracht van het afgelopen kampioenschap!

Troost
Voor wie deze nederlaag sneu vind voor de Vorstenbossche Boys gelieve de allereerste wedstrijd ooit van F10 te bekijken. Ook wij verloren toen dik, maar werden uiteindelijk kampioen!

De schup
We hebben trouwens geen werkers bij de fietsenstalling gesignaleerd, dus ons ingehuurd busje vol met Polen hebben we weer teleurgesteld richting Warschau gestuurd...

Bij de foto's
Bovenin: Mentale voorbereiding in de catacomben van het Vorstenbosch-stadion

Midden: Na afloop van de wedstrijd belde een nieuwsgierige supporter uit Rooi (papa) met aanvoerder Rens om de uitslag te vernemen.

Onder: Het was écht in VorstenBOSch.

Foto links: De F-tieners met mascotte Jantje en zijn vaste vriendin Senna...

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd mannen ! knap gedaan...

Anoniem zei

Hoi Arnie & Henriette,
We hebben eindelijk tijd gehad om jullie DVD van het afgelopen seizoen in zijn geheel te bekijken met zijn allen. Prachtig gemaakt! Ook makkelijk als internet eruit ligt en zeker zo mooi, omdat de beelden natuurlijk veel scherper zijn dan op het web.
Bedankt!

Anoniem zei

Mooi filmpje gemaakt. Jammer dat we het niet meer konden gelijktrekken in de 2e helft