Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zaterdag 19 april 2008

F-tieners blijven ongeslagen!

Schijndel F11-Rhode F10 (1-1) 1-1


Na de lastige uitwedstrijd tegen Schijndel F11 blijft het team haar ongeslagen status behouden (1-1). Het aftellen voor het kampioenschap is begonnen.

Het wedstrijdverslag van razende reporter Arnie:
"We begonnen met aanvoerder Kevin vol goede moed aan de wedstrijd eerste helft tegen de wind in. De eerste kansen waren voor Schijndel en uit een corner, waar de F-10-ers stonden te kijken wie de bal zou wegtrappen, scoorde Schijndel de 1-0.

Daarna de bal aan Rhode. Een mooie pass van Jeroen Gevers (onze vaste invaller vanuit de F11) zorgde er voor dat Lars de 1-1 kon aantekenen: ruststand 1-1.

Grote druk
De 2e helft bleef de bal bijna geheel op Schijndel helft of net op onze helft maar Kevin heeft in de 2e helft niet veel te doen gehad. Echte kansen hebben we maar een paar gehad waarvan eentje in de slotseconden (Jeroen). Misschien wel een terechte uitslag want alle mannekes van beide teams hebben erg hun best gedaan. Rhode had iets meer kansen maar Schijndel heeft goed verdedigend.

Penaltys
De penalty's zijn veruit door Rhode gewonnen mede door Kevin die bijna alle inzetten van Schijndel kon keren.


Resultaat
Komende maandag moet er gewonnen worden van Boekel Sport F10. Als dat kunstje geflikt wordt, dan rest ons in de laatste pot op 26 april maar 1 ding: opnieuw kampioen worden! Dus nog 6 punten te halen, want onze achtervolgers, de Spartanen uit Beek en Donk zitten op onze hielen en wonnen vandaag met maar liefst 16-0 !

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd F10! Op naar de twee finales!

Anoniem zei

Nou, dan weten jullie wat te doen staat: 2 moeilijke uitwedstrijden winnen. Zal niet makkelijk zijn, maar wonderen zijn de wereld niet uit

Anoniem zei

Hoi,
Super dat we bij elkaar blijven met voetbal. Ik ga weer snel naar de zweefmolen doei

Anoniem zei

Het zal zwaar worden, maar succes gewenst vanuit Boerdonk!

Anoniem zei

Succes Rhode. Zet hem op.

groetjes
Schijndel f11

Anoniem zei

Wat zou de reden zijn dat Rhode speelronde 5 op maandag 21/04 ( 23/04 volgens de de Zuid2Brabant site) moet inhalen en overige pas op 03/05

Anoniem zei

21/4, 23/4, 03/5 het wordt wel verwarrend. Laatse mededeling die ik gehoord heb is dat het de 21e (dus vanavond) blijft. Waarom? dat weet ik niet, moeten we vanavond maar eens vragen aan de F10-ers van Boekel (veldbezetting, evenementen, sportpark renovatie etc.?). Voor vanavond succes F10-ers (van Boekel en Rhode) en maak er een leuke vriendschappelijke pot van (wel sms-en !)

Anoniem zei

Dan weten jullie pas op 3 mei of je kampioen bent??
Miranda

Webredacteur @ zei

De film komt vandaag nog online.
Voor Arnie: geweldig gefimd weer! Wanneer beginnen we een eigen produktiebedrijf (Ednie Bv of zo)?
Voor de volgende keer: wil je filmpjes op youtube plaatsen, dan sla ze niet op in AVI-formaat, maar in MPEG-formaat. AVI is veel te groot.

Anoniem zei

Hoe heet dat lied ook alweer Arnie waarmee de wedstrijd begint?
EN heb je nog andere suggesties voor komende filmpjes qua muziekkeuze???
greetz\

Anoniem zei

volgens mij is dat het lied van Vangelis, 'conquest of paradise' (altijd goed als achtergrond muziek bij filmpjes) nog zo eentje is volgens mij ook van Vangelis is iets als 'last of mohicans'. Na de rust is het liedje van Gigi D'Agostino met 'Lamours Toujours '(let niet op de spelling aub). Over de naam van ons bedrijfje moeten we nog maar eens goed nadenken bij een pot bier bijv. op de camping hahaha..

Anoniem zei

Hey bedankt! Ik ga die nummers een keer downloaden.

Ednie BV was niet goed. Het gevaar dat het dan in de volksmond "Nednie BV" wordt, is te groot...

Anoniem zei

Beste heer/mevrouw,

Is het filmpje Schijndel F11 - Rhode F10 van zaterdag 19 april te krijgen?

Michel Ketelaars
(Schijndel supporter)

Anoniem zei

... en daarna rechts van de film op VIDEO DOWNLOADEN dan haal je hem naar je PC.
SUcces!
Ed

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...