Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zaterdag 3 november 2007

Rhode F10 kampioen !!!!

Gemert F10-Rhode F10 (1-1) 1-3
Uitgerekend in de uit-wedstrijd bij de grootste concurrent is Rhode F10 najaarskampioen geworden in de 2e klasse 218 ! Tegen Gemert F10 werd het kampioenschap definitief veilig gesteld na een bloedstollende finale.

Wedstrijdverloop
De eerste helft ging gelijk op. Dat een kampioen ook geluk nodig heeft bleek in de 13e (!) minuut, toen de bal via Teun van Hoof in het eigen Gemertse doel verdween (0-1). Toch kwam Gemert goed terug na een doelpunt van de andere Teun (vd Heuvel).

De ruststand van 1-1 was al voldoende voor het kampioenschap, maar Bart Sabel scoorde in de tweede helft tweemaal voor de F-tieners, waardoor we ook de lastigste wedstrijd van het seizoen op onze naam hebben geschreven. Alle competitiewedstrijden hebben we gewonnen! Goed gewerkt allemaal!

Feest
Het "bescheiden" feestje met beker, snoepzak en drinken in de uit-kantine smaakt naar meer. En dat "meer" komt na de laatste thuiswedstrijd tegen Schijndel, waar we helemaal los gaan! De PR-machine gaat de komende weken op volle toeren draaien, zodat de thuistribune goed vol zal zitten op 24 november!

Foto's en video's
Diverse ouders hebben foto's gemaakt welke in het fotoalbum zijn geplaatst. De GSM-filmpjes staan op http://video.google.nl

Bekijk ook eens de wedstrijdbeelden van het afgelopen seizoen.


Hierboven een foto vlak voor aanvang van de kampioenswedstrijd. Als je de foto vergelijkt met de allereerste elftalfoto, dan zie je duidelijk dat het team in enkele maanden tijd is veranderd van een vreemdelinglegioen in een hechte vriendenclub. Dát was het geheim van Rhode F10 en daarom zijn we nu kampioen. Geweldig gedaan jongens!!!!

Beker
Na loting is de beker meegenomen door een trotse Floris. Elke week mag een andere F-tiener de beker mee naar huis nemen. Het wisselen van de beker doen we op de trainingsavonden (donderdag).

Lees óók het artikel in Midden-Brabant!

Wil je reageren? Klik dan op REACTIES!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo F10

Hartelijk gefeliciteerd met het kampioenschap. De leiders waren zo aan het feesten (denk ik) dat ze de stand waren vergeten in te vullen, dus ik dacht dat jullie hadden verloren. Maar ik dacht dat kan toch niet. Dus ik alle leiders afgebeld, maar die namen niet op. Toen heb ik Kevin aan de lijn gehad en die vertelde me dat het 1-3 is geworden. Dus allemaal gefeliciteerd en ook de vaste supporters. We zullen op 24 november wel een feestje vieren.
groetjes,
Marij van Erp

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...