Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

maandag 5 november 2007

Doelstelling site

Zoals jullie aan de afbeelding rechts zien heeft deze site 5 doelen.

Alle doelen op een rijtje
1. Het bevredigen van Ed's hobby
2. Het bevorderen van de saamhorigheid van iedereen rondom Rhode F10.
3. Het ondersteunen van de (onderlinge) communicatie binnen F10.
4. Het tonen van wedstrijdbeelden aan alle supporters die de wedstrijd gemist hebben (van ouders tot geëmigreerde tantes)
5. het opbouwen van een archief van het team Rhode F10 om altijd te kunnen terugblikken op het jaar van de "F-tieners"

Om meer publiek naar de RhodeF10 site "te lokken" worden ook regelmatig videofragmenten getoond van andere teams uit de zaalvoetbal wintercompetitie.

Doelgroepen: tekst volwassenen, beeld kinderen
De teksten bij voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen zijn niet in begrijpende vorm geschreven voor de pupillen. Doelgroep zijn ouders en andere volwassen supporters. De meeste F-tieners kunnen maar nét lezen. Bovendien is met name de stijl van schrijven (vorm en "humor") gericht op de volwassenen en dus niet bedoeld voor de kinderen.

Voor de pupillen zelf staan op deze site vele foto's, videos en animaties.

Stijl van schrijven
Soms worden actuele landelijke zaken uitvergroot en/of vertaald naar locale voorbesprekingen en wedstrijdverslagen. Dit op een humoristisch bedoelde wijze. Teams of spelers krijgen soms ook ludieke bijnamen.

Mensen die lezen dat wedstrijden van Rhode F10 worden gestaakt, ouders onder begeleiding van politie naar uitwedstrijden reizen, drugsgebruik normaal is, spelers te laat binnenvliegen vanuit het buitenland en hooligans van F-jes elkaar in de haren vliegen, bedenken dat de webschrijver een vrij grote duim heeft om uit te zuigen...

De tegenstanders worden in voorbeschouwingen op ludieke wijze gepresenteerd. Bekende personen uit het dorp worden in het zonnetje gezet, soms wordt op een ludieke wijze de plaatselijke cultuur belicht.

Het is NIMMER de bedoeling om personen of groepen te kwetsen. De stijl van schrijven is bedoeld om een prettig leesbare site te verkrijgen, met een vleugje humor, maar met een mega-scheut relativering voor wat betreft de kijk op de prestaties. Rhode F10 heeft immers maar één hoofddoel: veel plezier hebben samen en lekker ballen met respect voor de tegenstanders.

Veel plezier ook op deze site, die vanaf mei 2008 bevroren zal worden en voor altijd inzichtelijk zal blijven om terug te blikken op een fantastisch voetbaljaar.

1 opmerking:

Anoniem zei

En het 6e doel is gewoon weer kampioen worden, toch?

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...