Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

vrijdag 26 oktober 2007

Vergadering F-leiders


Op 8 november kwamen alle leiders van de F-teams bijeen in de bestuurkamer van Rhode. Onder leiding van Willy en Mary werd een groot aantal onderwerpen besproken die ons aangaan.
Een verkorte samenvatting hieronder:

Communicatie
Het bestuur deelt mede dat Rhode steeds meer zaken "online" gaat aanbieden en daarmee ook minder gaat werken met briefjes e.d.
Rhode F10 was al geheel digitaal, dus wij juichen dit initiatief uiteraard toe.

Waarden en normen
De verruwing in de samenleving uit zich (uiteraard, maar ook helaas!) in en rond de voetbalkantines- en velden. Er is een samenwerking met een onafhankelijke vertrouwenspersoon die kan optreden c.q. bemiddelen bij "misstanden" in de breedste zin van het woord (zowel voor ouders als voor bestuursleden). Meer informatie lees je binnenkort op de Rhode-site. Hoe het NIET moet zie je op het filmpje onderin deze site (niet geschikt om samen met een F-tiener te kijken!!!!)

Beoordelingsformulieren
De leiders van alle F-jes zijn gevraagd om per speler een beoordelingsformulier op te maken. Aan de hand van deze inventarisatie kan men voor komend seizoen een beter indeling maken. Men wil ook bij de F-jes meer gaan selecteren op kwaliteit.

Vooralsnog hebben de leiders van F10 besloten om het gehele team van de F-tieners zo lang als mogelijk intact te houden. De sfeer onderling is geweldig en uniek en dat prefereren we (op deze jonge leeftijd) vér boven de voetbalkwaliteiten.

Wél gaan de 4 leiders onafhankelijk van elkaar onze F-tieners beoordelen en daarna een eindrapportage opstellen tbv het bestuur. Het nut komt later vast een keer van pas. Op zich staan we zeker achter het idee om op kwaliteit te selecteren, maar voor ónze jongens komt dit toch écht te vroeg.

Agenda
Diverse data van extra oefenwedstrijden, toernooien, winterstop etc... zijn genoemd en al verwerkt in onze Rhode F10-agenda.

Mededelingen

  • De velden voor de trainingen worden om 16:00 uur gekeurd. Op wedstrijdzaterdagen is de keuring 07:30 uur). Z.s.m. daarna gaan de telefoonkettingen in werking mocht er een afgelasting plaatsvinden.

  • De leiders worden verzocht na afloop van de wedstrijd de kleine goals over de boarding aan de kant te schuiven.

  • Ouders worden tijdens wedstrijden gevraagd om NIET op de middenlijn te gaan staan van een voetbalveld. Het publiek mag overal staan, behalve op deze middenlijn, welke de scheidslijn is van twee pupillenwedstrijden. Dit is inmiddels d.m.v. vlaggen weergegeven.

  • trainers worden verzocht om op tijd te stoppen met trainen, anders heeft de volgende groep hier last van. Dus graag geen "winnende goal" meer inlassen bij het afsluitende partijtje.

  • De club wil graag weten als een spelertje wordt geopereerd of langer ziek is. Men wil dan een kaartje sturen. De leiders zullen dit dan doorgeven aan Mary.

    Bij de foto:
    Grote opkomst leiders F-pupillen: 9 van de 10 elftallen waren vertegenwoordigd. Elk team had hun eigen vlag meegenomen. Klik op de foto voor een vergroting, dan zie je de derde vlag van links, onze F10-vlag...

  • Geen opmerkingen:

    Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

    Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
    Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...