Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

donderdag 11 oktober 2007

Chaos dreigt rondom kampioenschap F-tieners

Ze zijn dan nog geen kampioen, maar nu al dreigt er totale chaos rondom de organisatie van de kampioenswedstrijd.

Wat is er aan de hand?
De F-tieners krijgen van drie instanties informatie over het wedstrijdschema:

  • Ons moederclub Rhode
  • De landelijke voetbalbond KNVB én
  • De "Zuid-2 Brabant"-site

    Tot en met speelronde 7 van aankomend weekend klopte de informatie en waren de instanties eensluidend.
    Echter de laatste 2 speelronden geeft men vreemde en verschillende informatie af!

    Zoek de verschillen!
    Zo zegt moederclub Rhode (zie afbeelding rechts en ook deze link) dat de laatste thuiswedstrijd Rhode-Schijndel is, te spelen op 17 november. Hier zijn we ook altijd vanuit gegaan. Ook de "Zuid 2 Brabant"-site geeft aan dat dit de laatste thuiswedstrijd is, maar dan wel op 24 november! (2e afbeelding, met blauwe achtergrond en deze link).
    Tenslotte bakt de KNVB-site het nog het bruinst door te stellen dat de laatste wedstrijd gaat tussen Gemert en Rhode (uit dus!). Er staat echter ook al geen datum bij...(derde afbeelding onderin, met groene balken)

    In rep en roer
    Alle zeilen zullen worden bijgezet om dit misverstand uit de wereld te helpen. Vast staat in elk geval dat we a.s. zaterdag thuis tegen Venhorst spelen. Voor het overige laten we de moederclub Rhode alles eens haarfijn uitzoeken na het weekend. Wordt vervolgt dus!

    Zaterdag 13 oktober: Venhorst
    Ongeacht al deze perikelen kunnen we zaterdag nog "gewoon" officieus kampioen worden natuurlijk! De wedstrijd start om 10.15 uur. Graag allemaal om 10 uur present met sokken en scheenbeschermers om.
  • De voetbaltas met de was gaat na afloop mee met Kevin.
  • Onze keepers zijn zaterdag Stef (1e helft) en Kevin (2e helft).
  • Aanvoerder is deze week Kris.

    Laatste nieuws
    Zojuist rolt van de fax het persbericht dat Geert Wilders kamervragen heeft gesteld in het vragenuurtje. "Onbegrijpelijk dat er anno 2007 nog zulke blunders worden gemaakt", aldus de Limbo-Mozart. "Geen wonder dat het totaal uit de hand loopt met onze Nederlandse waarden en normen", brieste hij om toe te voegen: "Het is óf de KNVB eruit, of ik!"

    Parlementair onderzoek
    Premier Balkenende heeft inmiddels een parlementair onderzoek naar de gang van zaken rondom het kampioenschap van de F-tieners gelast. "Een pupillenteam dat nog vóór de herfstvakantie kampioen kan worden is uniek. Dit moeten we koesteren, niet tegenwerken", aldus de Harry Potter van de lage landen...

  • 8 opmerkingen:

    Anoniem zei

    Ik hoop zeker NIET op 24 november, dat zou wel erg 'vervelend' uitkomen (excuses voor het grove taalgebruik). Ik weet niet of er dan op meer plaatsen vieringen zijn van de Goedheiligman maar bijv. wel bij de personeelsvereniging van mijn werk en ik weet van diverse bedrijven en verenigingen meer...? Laat z.s.m. iets weten , zeker ook als we al eeredr dan de 17e november van alles uit de kast moeten halen!

    Anoniem zei

    Ik hoop ook zeker de 24e niet, want ik vlieg de dag erop al naar Moscou voor Moscou-PSV en dan heb ik te weinig tijd om een mooi verslag te maken van het kampioensfeest op onze site.

    Anoniem zei

    volgens mij zijn er ineens 4 partijen die verschillende informatie geven. Voor komend weekend spelen we op ZONDAG? om 10.15 uur????? (zie koptekst) Is dit om ons wakker te houden of om algehele verwarring te veroorzaken?

    Anoniem zei

    Jezus, shit. Ik zal het snel veranderen voordat Wilders er weer punten mee wil scoren!

    Anoniem zei

    Hallo Ed

    Ik heb het nagekeken en de lijst van de KNVB is goed .

    Jullie moeten 3 november tegen gemert uit en 10 en 17 november zijn jullie vrij, ik probeer wedstrijden te regelen.

    Je hoort hier nog van.

    Groetjes Marij

    Anoniem zei

    Het blijft vreemd Marij, want volgens het KNVB-programma zou dan wedstrijd 9 en 10 eerder gespeeld moeten worden dan wedstrijd 8.
    Bovendien worden er geen data genoemd in het programma.
    Is de laatste wedstrijd op de 24e thuis tegen Schijndel? Waaruit blijkt op de KNVB-site dat dat niet de 17e is?
    En als we inderdaad de 24e de laatste wedstrijd tegen Schijndel spelen, is dat niet (in overleg met Schijndel) te vervroegen naar de 17e want dan zijn blijkbaar alle teams toch vrij. De 24e komt bij veel ouders niet goed uit...
    groetjes
    Ed

    Anoniem zei

    De laatste wedstrijd staat tóch officieel op 24 november gepland.
    Mary gaat proberen om die wedstrijd te verplaatsen naar 17 november, zodat we alsnog het kampioensfeest een week eerder kunnen vieren.

    I.v.m. de veldbezetting is het dan NIET mogelijk om de wedstrijd om 10.15 uur af te trappen. Het zal dan een uur later worden.

    Uitsluitsel volgt dinsdag 30 oktober. Je leest het daarna direct op de site!

    Anoniem zei

    Het verzetten is niet gelukt. Het wordt nu definitief de 24e november.

    Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

    Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
    Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...