Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

vrijdag 5 oktober 2007

Voorbeschouwing: Irene F5-Rhode F10

Zaterdag 6 oktober 10.30 uur
Om half 10 vertrekken we naar Gemonde voor de uitwedstrijd tegen Irene F5 die om half 11 start.
Uiteraard hebben we de afgelopen weken enkele spionnen op Gemonde afgestuurd. Hierbij het verslag.

Geprikkelde tegenstander
Verwacht wordt een getergde tegenstander die tot op het bot gaat. De vereniging blijkt namelijk bijna te worden opgeheven. Het is vijf voor twaalf getuige deze noodoproep van het demissionair bestuur! Er staat ook een artikel over in het Brabants Dagblad. Het zou zonde zijn als deze sympatieke club na zaterdag wordt opgeheven. We hopen van niet, maar voor hetzelfde geld gaat morgen na ons vertrek definitief de poorten op slot... Als we wat verder graven op internet lezen we zelfs schokkende oorzaken van de hele situatie...

Trainer blijkt broer van Louis van Gaal!
Irene F5 wordt getraind door twee Brammen, lezen we in het spionnenverslag. Eén ervan blijkt de broer van Louis van Gaal. Zie hier het bewijs.
Kortom, we mogen aanvallend ingestelde voetballertjes verwachten. De speelwijze van onze F-tieners zal hierop worden aangepast. (counteren!).

Organisatie
De keepers zijn zaterdag Kris en Floris. De chauffeurs zijn de ouders van Joey, Niek en Kris. De voetbaltas (was) wordt na afloop meegenomen door de ouders van Stef.

Wij wensen zowel onze F-tieners als Irene F5 een leuke, sportieve wedstrijd toe!

Geen opmerkingen:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...