Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zondag 7 oktober 2007

Privacy


De ouders van F10 hebben aan het begin van het seizoen mondeling toegestemd met het plaatsen van foto's, video's en gegevens van iedereen die te maken heeft met onze F-tieners.
Deze site zal tot het seizoen is afgelopen worden onderhouden en daarna jarenlang worden bevroren. Het wordt als het ware een stilstaand archief van het seizoen 2007-2008.

Privacy
Uiteraard kan om welke redenen dan ook iemand altijd vinden dat enkele gegevens of foto's/video's van internet gehaald moet worden (als het henzelf of hun eigen kind betreft tenminste). Een verzoek daartoe kan altijd gedaan worden en dan zullen al deze persoonlijke gegevens ook daadwerkelijk direct worden verwijderd van internet. Met name ouders van kinderen die in beeld komen van andere ploegen en zich hieraan om wat voor redenen dan ook storen, roepen we op om onmiddellijk te reageren, zodat we maatregelen treffen en het leuk houden voor álle partijen.
Je kan reageren via de reactie-knop hieronder (openbaar) of via de mail rhodef10@gmail.com (besloten).

Meer informatie tref je aan op de site www.mijnprivacy.nl

Ed Sabel

Geen opmerkingen:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...