Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

woensdag 28 november 2007

Rhode F10 worldwide...

Moscou - De kosten voor een reclamebord voor Rhode F10 bij de wedstrijd Moscou-PSV werden iets te hoog, dus het is toch gebleven bij een spandoek. Het duurde even voordat de tekst door de censuur was, maar dan ben je toch binnen...

Groot scherm
Het spandoek viel dan wel in het niet in het immense stadion, maar miljoenen tv-kijkers over de hele wereld weten nu dat we kampioen zijn. Moeten ze wel natuurlijk een beeldscherm van 5 meter hebben gehad, want het bleek niet écht goed zichtbaar op tv vernamen we via de vele sms-jes uit Nederland.

Dus des te mooier dat we een strenge leger-Moskoviet zover wisten te krijgen om ook een foto te maken van ons spandoek!

Wereldberoemd
In elk geval hebben we na Midden-Brabant nu ook de NOS, BBC, ZDF, RAI, Brasilia 2, Irak 3, China TV etc... gehaald...

In mei, als PSV de CL-finale speelt in Moskou en Rhode F10 weer kampioen is een groter doekkie dames?

En op het "Rhode Plein" ook veel bekijks in het Rhode-jasje!!!

Update: Nu toch diverse mensen gesproken die het spandoek hebben gelezen. DIt is een herhaling wel waard! En zelfs Sinterklaas had het spandoek gezien!

Onderste foto:Leiders van Mariahout F1 en Rhode F10 op het rode plein, voor de creatie van "Ivan de Verschrikkelijke". Nadat deze tsaar de kerk had gezien liet hij de ogen van de architecten uitsteken, opdat zij nooit meer iets mooiers op aarde zouden kunnen neerzetten... Klik op de foto voor een vergroting!

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Wij stonden zojuist op het schoolplein en hoorde daar van ouders dat er een spandoek van Rhode F10 op tv was geweest tijdens de wedstrijd van PSV!!!!
Dus meteen gaan kijken op de site, en jawel ze hadden dus gelijk.
Het was dus toch zichtbaar op tv!!!

Groetjes fans van Floris

Anoniem zei

Ik heb de wedstrijd bekeken als niet psv-fan om het spandoek te zien en het WAS te zien !! Super gedaan Ed, ik heb ook al een paar sms-jes ontvangen van kameraden die het gezien hadden. Tja dat is het voordeel als je een cluppie uit Rooi bent waar zeer veel psv-fans wonen... Maar ondanks dat ik meer ajaccied ben, complimenten voor psv, jullie overwinteren tenminste in europees verband (nu nog wel wat steekjes in de competitie laten vallen..) gr.

Anoniem zei

Heb het ook gezien. Puike Rooise actie!!!!!

Anoniem zei

Wauw, dus tóch niet voor niets geweest! Leuk!
Weet iemand ook wanneer het doek ongeveer goed in beeld was? 1e of 2e helft of nabeschouwing? Ik kan de wedstrijd via internet nog terughalen.
Ik ga nu naar bed, ff wat uurtjes inhalen..................
groeten
Ed

Anoniem zei

Fantastisch! Het was in beeld vlak voor de aftrap van de tweede helft. Eerst lieten ze de 2 geschorste Brazilianen zien, daarna het vak met PSV-supporters en jullie Rhode-spandoek en toen werd er afgetrapt.
Ik wacht in spanning op jullie volgende truuk.

Anoniem zei

Ed,

Ik een foto gemaakt van de wedstrijd op de tv waarbij het spandoek vaag te zien is naast het Leysen spandoek welke ook op jouw foto staat en met in beeld de stand van Moskou - PSV, ik stuur deze wel door.

Anoniem zei

Die foto die van het tv-beeld is opgenomen is van de eerste helft. Later, bij begin tweede helft was het veel beter in beeld en kon je jullie spandoek goed lezen.

Anoniem zei

Edje, ben je erbij in Zweden?

Anoniem zei

Nee, ik gok op Praag uit. Ok moi!

Anoniem zei

Proficiat met jullie kampioenschap. Heel hard trainen is wel nodig, want kampioen worden is al moeilijk, kampioen blijven nog moeilijker!!!

Anoniem zei

Ik lees regelmatig jullie site en geniet iedere week van de samenvattingen. Prima gedaan.
Bart (PSV-Oost)

Anoniem zei

Ed, ga je nu ook met dat spandoek naar de UEFACUP-finale PSV-HSV in Manchester?

Anoniem zei

Als we de finale halen wel ja!!!!

Anoniem zei

volgend jaar dan maar

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...