Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

vrijdag 30 november 2007

Sint is trots op Rhode F10

Sinterklaas was vrijdagavond 30 november bij de F-jes. Hij was heel trots op alle elftallen, maar in het bijzonder op de kampioenen van F10. Hij vertelde o.a. dat hij het spandoek in Rusland had gezien!

Beleef het weer mee!
Ben je ouder, broer of zus, oom, tante, opa, oma of kennis maar géén leider of trainer? Dan had je geen toegang tot de kantine. Het werd anders te druk. Wellicht had je het mee willen maken... Maar dé oplossing is dan natuurlijk internet! Veel kijkplezier bij de videootjes!

Privacy
Ouders van andere teams die zich storen aan foto's en filmpjes op internet doen er goed aan onze privacypagina te lezen.

Enkele foto's
(klik erop voor vergrotingen!)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb het erg naar mijn zin gehad jongens en zal extra kadootjes laten overkomen met een F10-boot uit Spanje. Let maar op bij pakjesavond!

Anoniem zei

Ik stoor me alleen aan het feit dat het zo lang duurt voordat de videos online staan. Nee hoor !(geintje)

Anoniem zei

Cameraman Ed wederom bedankt voor de filmpkes, zo kunnen de ouders, opa's en oma's en broertjes en zusjes etc. ook kijken wat er zich afspeelde in de kantine...

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...