Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

maandag 11 februari 2008

Woensdag vallen de beslissingen in de zaal

De webredactie ontving zondagmiddag een foto van een zwevende Joey. Hij had Uri Geller gezien en was direkt gaan oefenen in de tuin. Vader/Trainer Eugène heeft al aangegeven dat hij deze oefenstof a.s. donderdag op de training gaat uitproberen op de rest van F10.

En nu maar hopen dat Joey woensdag weer met beide beentjes op de grond staat, want dan komt hij uit in de winterzaalvoetbalcompetitie.

Klik hier voor de winterzaalvoetbalcompetitie!

Joey en Bart (NAC)
Indien NAC wint van AZ, wordt het definitief tweede van de poule. Wint het met méér dan 3 goals verschil, dan pakken ze zelfs (tijdelijk) de koppositie! Op dit moment ligt Bart nog steeds ziek te balen, dus de vraag is of hij wel überhaupt op tijd wedstrijdfit is...

Floris en Niek (Ajax)
In dezelfde poule mag Ajax aantreden tegen hekkesluiter Groningen. Ajax heeft aan een gelijkspel voldoende om niet als laatste in de poule te eindigen. Maar theoretisch kan Ajax zelfs nog tweede worden!

Lars, Rens en Maarten (PSV)
Ook PSV kan nog als tweede eindigen in hún poule. Ze moeten dan afrekenen met Heerenveen. Voorwaarde is wel dat Feyenoord dan 3 punten laat liggen tegen koploper Willem II.

Voorspellingen
Eigenlijk verwachten we drie keer winst van onze F-tieners. We krijgen dan waarschijnlijk een mooie NAC-PSV (ofwel Kienehoef-'t Everse) in de finaleronde voor het brons, maar het belangrijkste blijft uiteraard de lol. Veel plezier woensdag allemaal!

Geen opmerkingen:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...