Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

dinsdag 11 maart 2008

Hier volgt een politie bericht!

Leg néér die bal!De politie van Sint Oedenrode vraagt uw aandacht voor het volgende;

Op zaterdag 8 maart j.l. is op Sportpark de Neul te Sint Oedenrode een voetbal ontvreemd van voetbalvereniging Rhode. De bal, in bruikleen bij F10, was door de mascotte van F10 op het dak van de kleedlokalen geschoten. Tijdens de wedstrijd is hij echter door onverlaten ontvreemd.

Signalement
Het betreft een wit lederen bal met opschrift "Derbystar". Met rode stift staan de letters Rhode F10 op de bal gegrift. De politie vermoed dat de daders in de hoek van "souvenirjagers" gezocht moet worden.

Hier ziet U een gelijkend exemplaar"Rhode F10 is sinds haar bestaan ongeslagen in de competities", aldus Hoofdcommissaris van politie Verkerk tegenover de webredactie. "Deze status trekt veel extra supporters aan, maar helaas ook dubieuze randfiguren die een slaatje proberen te slaan uit de populariteit van dit voetbaltiental. Met zo'n bal met F10-opschrift heb je goud in handen en dat handelt tegenwoordig beter dan aandelen..."

De politie werkt met 35 rechercheurs aan deze schokkende zaak.

Informatie
Heeft u afgelopen zaterdag iets verdachts gezien? Geef het door aan de politie van Sint Oedenrode. U kunt óók uw plaatselijke politie benaderen.

Klikjijofklikik?Meld Misdaad Anoniem
Indien u anoniem wilt reageren dan kan dit via een beveiligd emailformulier naar Meld Misdaad Anoniem. Uw tips worden daar met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en in alle vertrouwelijkheid behandeld. U heeft de garantie dat het niet uitlekt.

De vermiste bal is voor het laatst gezien in dit filmpje (na 12 seconden).

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik krijg regelmatig een tussenrapportage van het rechercheteam en hou jullie hier bij REACTIES op de hoogte van deze zaak. Ze zoeken momenteel ene "van Kasteren". Die heeft schijnbaar tegen de terreinknecht gezegd dat HUN bal op het dak lag en deze meegenomen.
Wordt vervolgt...

Anoniem zei

Op www.telefoonboek.nl krijg ik 8 treffers onder 'Casteren' uit 'sint oedenrode' en 11 treffers bij van 'Kasteren' met een "K".

Kortom het politieteam hoeft slechts 19 huiszoekingen te doen. Met 35 man is da niet veul Ed

Anoniem zei

Diverse families met de naam Wilders uit Venlo krijgen inmiddels politiebescherming. Hoe zit dat inmiddels met van Casteren uit Rooi?

Anoniem zei

Kijk is op marktplaats.nl of bel is naar Theo Maasen.(PSV prijzen)

Monique

Anoniem zei

Wij hebben écht aangifte gedaan van het stelen van een voetbal. Kijk maar eens op pagina 5 van de telegraaf van vandaag (rechtsboven), woensdag 12 maart. Dus dit komisch verhaal is toevallig wel écht gebeurd bij ons.
groeten van Jos Hamers uit Zwolle.

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...