Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

donderdag 3 april 2008

F10 gelijk tegen PSV?

Bas had een mooie redding, hij was vervanger van Gomes!
Een sms-je van Arnie tijdens voetbal op écht Europees hoog nivo:

"Het lijkt wel of WIJ (F10) in plaats van Fiorentina tegen PSV spelen op dit moment op RTL7... Kijk rechtsboven op het beeldscherm!!!!"

SUF is onze held!
Wij dragen SUF Vergoossen inmiddels op handen, ondanks de jankende (lees: stinkend jaloerse) commentaren op tv van boven de rivieren!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Whahaha, inderdaad, PSV is suf, Vergosen is SUF volgens de Randstadjournalisten. Inmiddels staan we weer met één been in de halve finale.

Anoniem zei

Gewéldig Arnie!!! Hoe kóm je erop!

Anoniem zei

Die zijksnor van VI wil alleen maar Ajax als kampioen zien, zodat ie meer blaadjes kan verkopen. Maak je niet dik mensen, PSV en F10 blijft nog jááááááren kampioen!

Anoniem zei

Ik heb op Bels de wedstrijd gevolgd. Die commentator was wél lyrisch over PSV.

Anoniem zei

Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh! Aindhovuhhh!

Anoniem zei

Normaal doet me de kritiek weinig die er op het spel van PSV wordt gegeven, ik ben het doorgaans eens. Maar wat ik vanavond heb gehoord bij RTL is verbazingwekkend negatief.

GEEN ENKELE UITING van ook maar een klein beetje tevredenheid dat een NL ploeg de halve finale kan halen. Dat lachen van de 3 heren was nog wel het meest beschamend, zo veel minachting...! Ik heb de wedstrijd in zn geheel op CANVAS gekeken, zo moet je een europacupwedstrijd brengen! Een beetje chauvinisme en spanning horen er dan toch bij! Nee, dan de heren bij RTL. Emotieloos wordt PSV tot op het bot afgekraakt. En als PSV nou goed was weggekomen dan begreep ik het dat nog wel. Maar nu lag het weer aan de zwakte van Fiorentina...bah bah

Quote CANVAS na 20 min: "PSV IS BAAS" En zo was het op dat moment ook. Niet in de problemen, balletje ging met regelmaat rond en zeker in de 2e helft een paar prima kansen. Kromkamp en Farfan kwamen een paar keer goed door, Koef was 2x dichtbij de 0-1. Op RTL deden ze net alsof we uit tegen TOP Oss speelden. Ik geef toe, mss wat te psv-gekleurd dit, maar echte kansen (buiten prima schoten 2e lijn) zijn er nauwelijks weggegeven toch?

Het woord 'laf' wordt vaak in de mond genomen door de analytici. En we hebben de pech dat we in een papegaaienland leven dus dat zal een eigen leven gaan leiden.

We staan potverdomme bijna in de halve finale en een beetje blijdschap kan ik niet ontdekken in de studio.
Onder Hiddink zou dit realistisch voetbal zijn, nu is het laf. Want ook met Alex/Cocu/Ooijer/Bouma ontstonden er regelmatig kansen voor de tegenstander. Maar dat vergeet men wel eens.

Met deze selectie die gehavend is t.o.v. van de andere jaren staan we op de rand van de titel en de halve finale UEFA! Erg knap. De ondergrens van PSV is gewoon hoog!

Zo dit lucht even op..

Anoniem zei

Suffie bedankt!
Suffie, suffie suffie bedankt!

Anoniem zei

Voorafgaand aan de wedstrijd Roda-NEC vanavond heeft die "zijksnor" van Voetbal International flink ingebonden. Hij was bedolven onder de mailtjes van woedende boeren. Nu prees hij PSV de hemel in, roemde Eindhoven als de voetbalhoofdstad, waar de arrogante randstad al jaren het nakijken heeft. Toch mooi...

Anoniem zei

Zijn we er tóch nog ingetuimd!!!!

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...