Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zaterdag 5 april 2008

Heroïsche overwinning in Spartaans modderbad

Sparta'25 F7-Rhode F10 3-4

Met doelman Kevin vd Heijden als grootste held hebben onze F-tieners een historische uit-zege geboekt op onze grootste concurrent voor het kampioenschap. Geweldig gedaan jongens!



Indrukwekkend
Nadat we al een verpletterende indruk hadden gekregen van de accomodatie, vielen onze ogen zowat uit bij het aanschouwen van de tegenstander. Met de gedisciplineerde warming-up van de Spartanen waande we ons even op het Kasteel. Meewarig zagen we onze eigen ongeorganiseerde bende aan en konden slechts een schietgebedje doen. Zeker omdat aanvoerder Stef bij onze warming-up helaas moest afhaken met een knieblessure!

Schoffies
Hoe anders bij het eerste fluitsignaal. Het begon te stortbuien en het werd opeens "weer voor schoffies". Spugen in de hand en vol erop!
Na 2 x 20 minuten stond er dan ook een verdiende 3-4 op het scorebord. Een belangrijke zet naar een eventueel voorjaarsfeest???

of wist je dat niet?

Sparta is sterk
De Spartanen zijn niet zomaar een ploegje. Ze waren nog ongeslagen in 2008. Ze kwamen na de 0-1 van Lars (schitterende uittrap van keeper Niek!) en de 1-2 van Maarten (wereldgoal!) telkens gelijk door verdiende doelpunten van Gijs van Uden. Bart maakte de 2-3 vlak voor rust.

2e helft
Terwijl het veld in een modderbad veranderde kwam de ware aard van onze F-tieners bovendrijven. Ploeterend, maar op techniek werd de overwinning veilig gesteld. De snelle tweede goal van Bart bleek voldoende voor de overwinning. Omdat Sparta twee man op Lars zette, kreeg Bart alle vrijheid. Onze vaste keeper Kevin werd echter meer en meer op de proef gesteld. Diverse reddingen behoedde ons voor tegengoals. Toch trof Sparta nog éénmaal het doel en werd het nog kritiek. De slotfase was echter meer spannend dan goed voor de vermoeide mannen.

Foutje bedankt...
Door een blunder van de trainers die persé wilden dat Bart de vervangende penalty voor Stef met zijn (mindere) rechterbeen zou nemen, verloren we de penalty-serie met 5-4. Bart is nog steeds laaiend...

Scoreverloop
10. Lars van Esch (0-1)
12. Gijs van Uden (1-1)
14. Maarten Verhoeven (1-2)
17. Gijs van Uden (2-2)
19. Bart Sabel (2-3)
22. Bart Sabel (2-4)
35. Pim van Laarhoven (3-4)

Inmiddels staan we alléén aan kop met nog vier zware wedstrijden voor de boeg. We hebben het nu wel allemaal zélf in de hand!

Bekijk de samenvatting op video (16 min.)

20 opmerkingen:

vhpatje zei

klasse gespeeld jongens!!!!!1
ik ben heel erg trots op jullie!!!!!!
wel jammer dat onze aanvoerder stef niet mee kon doen vandaag omdat ie heel veel last van zijn knie heeft!!! beterschap en op naar de titel rhode f10 boys!!!!!

Anoniem zei

Jongens,

Prachtige wedstrijd , we hebben genoten.

Ik heb zelfs geen tijd gehad om foto's te maken , zo spannend was het.

Dankzij jullie inzet en samenspel hebben jullie gewonnen.

Proficiat allemaal.

p.s. Stef - beterschap

Anoniem zei

Wat een schitterende wedstrijd zeg. Ondanks het snertweer hebben we genoten! De videobeelden komen vandaag laat (en anders morgenvroeg). Maar wat in het vat zit verzuurd niet!

Anoniem zei

Ik ben zeer benieuwd naar de beelden als ik dit zo lees. Goed gedaan F10, jullie zijn het visitekaartje van Rhode aan het worden!

Anoniem zei

Net als in het najaar winnen in de uit-wedstrijd bij de belangrijkste tegenstander. Knap hoor!!!

Anoniem zei

Geen foto's? Dan moet de wedstrijd overgespeeld worden!

Anoniem zei

dit is de 3e keer dat ik inlog, ik ben super benieuwd naar BEELDEN !! Maar, eerst even dit: KLASSE gedaan mannen, SUPER, petje af... Volgende keer ben ik er weer bij, ik wil het slot niet missen. Iedereen vroeg naar bed, geen gekke dingen doen komende week en dan tot zaterdag maar weer (@ bedankt voor de sms-jes).

Anoniem zei

Kijk, 10.23 uur!!! Ryan vd Akker in beeld. Wisten jullie dat?
Erwin uit Donk.

Anoniem zei

Rhode F10,

Na getipt te zijn van jullie trainer heb ik het mooie filmbestand mogen aanschouwen en ziet er erg leuk en origineel uit. Gefeliciteerd met de overwinning en succes met de verdere competitie.

Met vriendelijke groet,

Teun Verachtert,
trainer sparta'25 F7

vhpatje zei

wat bedoelje precies want ik denk dat ik het niet begrijp at je bedoeld.
patje uit rooi

Anoniem zei

Ik snap er niks van. De montage is goed en weer gaat het mis met uploaden. Aan het eind van de film is het opens chaos. Jammer...

Anoniem zei

Gefeliciteerd F10, maar het kampioenschap is nog niet gedaan!

Anoniem zei

Wij laten ons zo het brood niet van de kaas eten door jullie schoffies!
We winnen elke wedstrijd vanaf nu en Keldonk rollen we op met 15 tot 20 nul waardoor we alsnog de titel pakken op doelsaldo!
Freek

Anoniem zei

Haha, kaas van het brood eten is het... niet andersom!
Maar goed, we zullen zien...

Anoniem zei

mooie video en site. ik kom hier via psv netwerk en zal de komende tijd wel vaker terugkomen om te kijken of jullie weer kampioen worden.
Vera Goossens

Anoniem zei

Patje,
Begrijp jij Teun niet of Erwin niet?

vhpatje zei

erwin niet!
ik vind het wel leuk dat je stef weer aanvoerder hebt gemaakt aanstaande zaterdag!!!
hij is gelukkig ook weer pijn vrij en kan dus gewoon spelen!!!

Anoniem zei

Ik bedoel dat Ryan vd Akker (die jullie in de voorbeschouwing hadden zitten op de site) aanwezig was bij de voetbalwedstrijd. Ze was in beeld op jullie filmpje (na 10 minuten en 23 seconde).
Ze had blijkbaar de stromende regen getrotseerd om deze topper te bekijken, terwijl ze toch geen zoontje heeft voetballen bij de F7
Erwin

Anoniem zei

Da's toch logisch Patrick, dat Stef nu weer aanvoerder is!
Maarree. wist jij dat van die actrice die langs de lijn stond? Ik heb ze niet gesproken. JIJ?

Het moet niet gekker worden. Dadelijk staat Gerritje Braks op de stoep!

vhpatje zei

nee dat wist ik niet. ik mag van miranda niet zegge dat ze niet zo knap is vandaar dat ik ze niet gezien heb!!! geintje hahahaha en ik had het veel te druk met onze jongens op de plaats te houden!!!
ok moi

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...