Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zaterdag 26 april 2008

Kaarsjes aan voor de Rhode-kampioenen!

Vandaag kunnen onze F-tieners een héél belangrijke bladzijde toevoegen aan de toch al rijke geschiedenis van de voetbalvereniging Rhode/r+b.

Het is de afgelopen 80 jaar nog nóóit voorgekomen dat een startend F-team kampioen wordt, promoveert naar een hogere klasse én direkt daarop wéér kampioen wordt!

Winst
Alleen bij winst op VOW/Hobij F3 zal dit huzarenstukje worden uitgehaald door onze Rhode F10.
26 april 2008 zal dan voortaan in gouden letters op de Rhode-site worden gegrifd.

Nóg een record
Mocht dit wonder lukken (en dat zal zeker niet makkelijk worden), dan zal dit tevens inhouden dat men tweemaal achter elkaar ongeslagen kampioen is geworden, en die combinatie zal dan de komende 80 jaar ook wel niet meer herhaald worden...

Het kan trouwens nóg gekker...
Mochten we gelijk spelen, dan kan er ook nóg iets raars plaatsvinden. We zijn dan nog nooit verslagen in de competitie, maar de voorjaarstitel kan dan alsnóg aan onze neus voorbij gaan... (zie: stand)

Pray!
Om het wonder tot stand te brengen verzoeken wij iedere supporter die niet aanwezig kan zijn om op klokslag 09.30 uur een kaars op te steken, dan komt het vast goed.

Kampioenen
We steken de kaarsjes ook meteen aan voor drie andere elftallen. Dit weekend kunnen naast Rhode F10 óók de E1 én E2 kampioen worden. Laten we als jeugd het goede voorbeeld geven voor ons eerste elftal (Rhode 1), want zondag kan "het urste" óók al de titel pakken!

Iedereen veel succes!!!!

Mededeling
De site zal vandaag pas rond 16 uur weer worden geactualiseerd. Dit in verband met de festiviteiten rondom F10. Het seizoen is nu al geslaagd, zodat er ongeacht de uitslag een afsluitend feestje gaat volgen.

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...