Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

maandag 21 april 2008

Wind mee geeft F-tieners vleugels

Boekel Sport F10-Rhode F10 (0-0) 0-7

Een wedstrijd met twee gezichten bracht de F-tieners uit Rooi een prachtige overwinning te Boekel. De zevenklapper kwam pas na de thee tot stand, toen we letterlijk en ook figuurlijk de wind mee hadden.

Scoreverloop
22. Stef van Lierop 0-1
24. Bart Sabel 0-2
27. Niek Sanders 0-3
28. Bart Sabel 0-4
30. Bart Sabel 0-5
32. Niek Sanders 0-6
34. Niek Sanders 0-7


Let op!
De kampioenswedstrijd uit tegen VOW/Hobij (Zijtaart) komende zaterdag, is vervroegd naar 09.30 uur. Dit in verband met de Phoxydag. Alleen bij winst zijn we definitief kampioen.
We willen na het evt. feest direct afreizen naar het PSV-stadion met zoveel mogelijk ouders en kinderen.

Daarvoor zijn de uitnodigingen nodig uit het Phoxyclubblad. Met één blad kunnen 2 introducéés mee. Graag iedereen in de kennissenkring rondvragen of er nog clubbladen over zijn, zodat álle F-tieners meekunnen. Als je meewil s.v.p. hier reageren!

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Eugene en Joey gaan naar de Phoxy en evt kan er iemand met ons mee.

Indien niet nemen we Senna mee.

Anoniem zei

Bart, mascotte Jantje en @ gaan uiteraard ook. Als we genoeg kaarten hebben gaat Jolanda óók mee.

Anoniem zei

Kevin gaat niet mee, niet omdat hij meer voor ajax voelt maar omdat z'n oma ook jarig is en 2 fistjes is wel genoeg (kampioenen !)

vhpatje zei

sorry @ maar stef moet op kinderfeest bij giel.
veel plezier en geef foxy een dikke knuffel van ons
de lieropjes uit d'n hoek

Anoniem zei

Kunnen wij jullie kaart hebben dan Lieropjes? Of zijn jullie geen lid?

vhpatje zei

sorry zijn ook al vergeven aan mijn neefjes

Anoniem zei

Prima resultaat mannen! VOlgende week feest?

Anoniem zei

Ik heb wat PSV-ers rondgebeld en we hebben 12 vrijkaartjes inmiddels, dus het gaat de goede kant op.

Webredacteur @ zei

Inmiddels hebben we 18 gratis kaartjes voor de Phoxydag, dus meldt je gerust aan, incl. ouder(s)!!!!!
We hebben allemaal zitplaatsen dus het is veilig ook nog. Mochten kids zonder ouders meegaan, dan brengen wij (Ed & Eugene) ze uiteraard terug op het huisadres na afloop. De Phoxydag is om 15 uur afgelopen.

Anoniem zei

kan iemand mij als ajaccied uitleggen wat de phoxydag inhoud? op de site van phoxy staat alleen een datum en geen programma? waarover zijn jullie zo enthousiast? ik ben nieuwsgierig...

Anoniem zei

http://www.ed.nl/video/regionieuws/article1812145.ece

Bekijk op deze link het filmpje van vorig jaar. Gewoon 2 uurtjes met 15000 man nagenieten van het kampioenschap, samen met de jeugd. Traditie inmiddels in Eindhoven

Anoniem zei

Gezellig zaterdag, of we nu winnen of niet, want naast Joey, Senna, Bart, Jantje gaan Kris, Rens (en broer Stef) ook mee naar Phoxy!

En Maarten en Floris gaan hoogstwaarschijnlijk ook al mee!

Inmiddels hebben we 21 vrijkaarten dus de ouders kunnen ook mee! Dat moet ook wel, anders hebben we te weinig chauffeurs nauurlijk.

Kunnen we mooi in één rechte file van Rooi na het feest afreizen naar het stadion in Eindhoven.

We spreken wel iets af om na het parkeren te verzamelen bij bv. het standbeeld van Willy vd Kuijlen, zodat we bij elkaar zitten op dezelfde tribune.

Helaas kunnen Niek, Kevin, Lars en Stef niet mee. Wellicht volgend jaar!

Anoniem zei

Hoi, Maarten wil wel mee + ouder en eventueel broer. Ik weet niet hoe laat het begint want Teun moet om 11uur in Venhorst voetballen en wij zijn chauffeur.

Anoniem zei

Als alles meezit, zitten we om 11 uur aan de friet en fricandellen het feest te vieren. Dus dat komt beroerd uit als jullie dan in Venhorst zitten. Kunnen jullie niet ruilen van chauffeur met andere ouders zodat jullie bij het (eventuele) kampioensfeest aanwezig kunnen zijn?

We vertrekken uiterlijk half 1 vanaf de kantine naar Eindhoven. Als jullie dit niet halen, kan Maarten ook wel meegenomen worden door Henrie of Iwan???

Anoniem zei

Een van ons is sowieso aanwezig in Zijtaart. Ruilen is moeilijk omdat er al ouders met vakantie zijn. Het zou fijn zijn als Maarten vast met iemand anders kan meerijden naar Eindhoven dan komt een van ons later. We spreken het morgen wel af.

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...