Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

donderdag 1 mei 2008

Rhode Clinic groot succes!

De F-tieners zitten op de onderste rij rechtsOnze F-tieners Lars, Rens, Bart en mascotte Jantje hebben vandaag de Rhode-Clinic doorlopen. Op 10 onderdelen werden hun vaardigheden getest door de Rhode-1 en 2-teams.
Na afloop was er niet alleen friet/fricandel en zelfs snoepzak, maar óók een heuze oorkonde. De organisatie was weer geweldig en namens F10 danken we het "urste", "twidde", Marij van Erp e.a. voor het vele werk.

VIP-plaatsen voor F10
Zojuist vernamen we ook nog dat voor alle spelers én leiding (14 stuks) VIP-plaatsen zijn gereserveerd voor de hoofdtribune voor de jubileumwedstrijd tegen NAC.

Seizoensafsluiting
12 mei komen we bijeen op de camping om 15 uur voor het afsluitende seizoensfeest.
Aangezien zowel jong als oud aan de bal moet komen, graag gepaste (ruime) kleding aan met ouwe schoenen. (Dus geen naaldhakken met panty's dames, tenzij we écht willen gaan lachen)

Kosten
Gezien de eerdere reacties wordt definitief gekozen voor optie 2. Neem dus wat geld mee. 10 euro per volwassen en 5 euro per kind (m.u.v. baby's natuurlijk).
Broertjes, zusjes zijn allemaal welkom!

Rob Toelen, hoofdtrainer van Rhode 1 legt uit wat er gaat gebeurendrukke mei-maand
Kijk ook de andere data na in onze agenda, want we spelen nog twee toernooien en gaan na de vakantie ook nog tweemaal trainen. Op tijd afmelden dus mocht je niet kunnen.
Klik op de foto's voor een vergroting






Onderstaande foto's zijn gemaakt door Harry van Aarle van Rhode en KB fotografie:


Ga voor meer foto's naar het fotoalbum op www.rhode.nl

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...