Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

maandag 19 mei 2008

Verpest voetbalclub Heerlen huldiging F-tieners?

Kijk op onze moedersite hoe voetbalvereniging Heerlen omgaat met ons 80-jarig jubileum.

Geen huldiging
Komend weekend zouden de F-tieners gehuldigd worden tijdens de rust van Rhode 1-NAC. Deze wedstrijd (en dus ook de huldiging) gaat opeens niet door omdat Heerlen niet bereid is om de wedstrijd te verplaatsen, aldus Rhode.

Let op!
We wachten de verdere consequenties maar af... Hou onze moedersite dus maar in de gaten voor het laatste nieuws! Wie weet mogen we alsnog opdraven. Dat wordt dinsdagavond beslist!

LAATSTE NIEUWS! dinsdag, 23:19 uur
De moedersite bericht zojuist dat álle jeugdactiviteiten gewoon doorgaan! Jippie!!!!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat stuk land onmiddellijk afstaan aan de Duitsers. Zijn we er meteen vanaf!

Anoniem zei

Wat een rotstreek. Blijft apart volk ja. Gelukkig pakken ze jullie prijzen niet meer af!

Anoniem zei

Goedemorgen. Wie weet besluiten ze de huldiging in de rust van Rhode 1 tegen Heerlen te doen? Hoewel een wedstrijd tegen de nummer 3 van de eredivisie mooi is, gaat het natuurlijk nergens om. Hiervoor in de plaats komt nu een zeer belangrijke wedstrijd om promotie. Dat kan dus alsnog een groot feestwedstrijd worden. Als Rhode het haalt, dan is dat eigenlijk nog mooier en een bekroning op het 80-jarige feest.

Anoniem zei

Betreft halve finale. Ok moi! Nu maar hopen dat we onze 14 VIP-plaatsen ook behouden voor deze wedstrijd. Dan komt alsnog alles goed.

Anoniem zei

natuurlijk zullen Marij, Hennie en Willy voor ons regelen dat we zondag gehuldigd worden in de rust van Rhode - Heerlen, lijkt me, toch??!! bij deze gelijk een oproep aan hen en alvast bedankt !

Anoniem zei

UPDATE: de huldiging gaat gewoon door hoorde we van Marij. Gelukkig maar!

Anoniem zei

De felle aanval op Heerlen is inmiddels ook danig afgezwakt op de Rhode-site.
Eerst lag het aan Heerlen en wilde zij "niet meewerken", nu komen ze met de verklaring waarom Heerlen niet mee kan werken. Wel willen maar niet kunnen klinkt toch heel anders. Het loopt dus met een sissser af

Anoniem zei

dus het wordt geen risicowedstrijd met ME?

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...