Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

dinsdag 20 mei 2008

Ouders verliezen penaltyserie na waanzinnige 5-5 tegen F10

Met nog slechts 5 seconden te spelen leken de ouders van de F-tieners te gaan zegevieren over hun kroost. Nét op het moment dat scheids Frans wilde affluiten maakten de kampioenen alsnog gelijk: 5-5. Penaltys moesten de beslissing brengen!

Druk te groot
De ouders bleken niet bestand tegen de druk die daarna volgde. Uiteindelijk verloren ze dan ook met 2-4 de penaltyserie én voor de derde keer de wedstrijd tegen Rhode F10. Er zó dicht bij zitten en dan toch drie wedstrijden achter elkaar nipt verliezen. Dát doet pijn.

Elk nadeel heb zijn voordeel
De ouders hebben één voordeel: ze weten nu exact hoe een Ajaxied zich de laatste pakweg tien jaren voelt...

Bekijk hieronder de beelden van dit spektakel

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Met Bassie aan het roer komt alles goed. In 040 is het een puinhoop. Weg gemoedelijkheid. De komende jaren wordt 020 weer de voetbalhoofdstad!

Anoniem zei

5-5 doet pijn, veel pijn, slecht geslapen, uitgelachen etc. maar extra zuur is het ontbreken van mijn wereldgoal vanaf de middellijn over onze Kevin heen... dat komt natuurlijk weer omdat ik ajaccied ben en onze webmaster psv-er.

Anoniem zei

De goal was niet gefilmd! Nu is dit niet zo ernstig als de goal die IK destijds miste die Kevin maakte. Bovendien werd er gelukkig niet door mij gefilmt, anders had ik twee keer een blunder begaan

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...