Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zondag 1 juni 2008

Deuren gaan open voor beroemde F-tieners

Die pet past Kevin nú al!Over de toekomst hoeven onze F-tieners zich niet meer druk te maken. De twee kampioensschalen hebben van onze F-tieners grote helden gemaakt. Deuren gaan open die voor anderen gesloten blijven.

Zo kreeg onze keeper Kevin al een een rondleiding bij de politie, het leger, in een circus en bij de marine. Overal gingen de rode lopers voor hem uit en werden nu al diverse banen aangeboden.

Boeven vangen
Op de vraag of Kevin niet wat te jong is voor een baan bij de politie antwoordde commissaris Janssen resoluut: "wie zó goed ballen kan vangen, kan ook boeven vangen!"

Bij de marine mag hij al per 1 augustus 2008 aan de slag als kapitein van onderzeeboot Walrus. In een eerste reactie heeft Kevin laten weten "de boot nog even af te houden". Hij wil toch eerst zijn school afmaken...

Daar komt de schutter! Slangenbezweerder Kapitein Kevin!

Welke banen zijn jouw F-tiener al aangeboden? Stuur in die foto's!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

wéér super gedaan @, bedankt !

Webredacteur @ zei

Graag gedaan, ik hoop op meer foto's van F-tieners.

Begin juli wordt deze site bevroren en komt er een laatste nieuwsbericht met de belangrijkste samenvatting van het seizoen met de belangrijkste links.

Uiteraard komt dan ook een duidelijke banner met link naar de nieuwe site voor volgend seizoen!

Anoniem zei

Kevin in Oranje!

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...