Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef10@gmail.com.

zondag 5 april 2009

Een ongelofelijk seizoen!

Dit is de site van Rhode F10, een site over tien jongetjes uit Sint Oedenrode die in 2007 zijn gestart met voetballen bij Rhode.

plezier voorop
Van een compleet vreemdelingenlegioen werd in enkele maanden tijd een hechte vriendenkring gesmeed door leiders/trainers en overige ouders waarbij plezier voorop stond.

Tweemaal kampioen!
In de 80-jarige geschiedenis van moederclub Rhode was het nog nooit voorgekomen dat een startend team najaarskampioen werd, promoveerde naar een hogere divisie en daarna voorjaarskampioen werd! Aangezien de "F-tieners" in beide kampioenschappen zelfs ongeslagen bleven, zal dit de komende 80 jaar ook niet snel meer herhaald worden. Het huzarenstukje haalde dan ook meermalen de pers.

Genieten maar!
Op deze (inmiddels bevroren) site kun je uren toeven, want er staan niet allen 1300 foto's op, maar ook nog eens álle gescoorde (150!) doelpunten op video.

Verslagen
Bekijk ook eens de uitgebreide voorbeschouwingen en verbaas je hoeveel bekende Nederlanders (vooral sportlui) in onze streek geboren zijn! Geniet van de 29 wedstrijdverslagen. Diverse keren bleken prominenten langs de lijn te staan! Van de vader van voetballer Paul Jans tot aan Johan Cruijff himselve. Ook danken we Harry van Raay voor het openen van onze F10-souvenirshop.

Betrokkenheid
Lees ook de vele reacties onder diverse berichten. De site werd op zijn hoogtepunt gevolgd door maar liefst 300 (internet-)supporters wereldwijd!

Eigen site spelers
Elke speler heeft zijn eigen onderdeelsite gekregen.
Neem maar eens een kijkje bij Floris, Maarten, Bart, Stef, Niek, Kris, Rens, Kevin, Joey of Lars!

En nu?
Het seizoen was dus erg geslaagd. Niet alleen in het veld, maar vooral ook daarbuiten. En met name dat laatste is reden om voor het seizoen 2008-2009 te gaan voor dezelfde samenstelling.

Plezier voorop, óók met de F4
Onder het motto "never change a winning team" gaat de F10 nu verder als F4, met het risico dat we met dikke cijfers verliezen, maar dat moet dan maar...
Plezier dient vér boven prestatie te staan bij de F-jes.
Ons motto is: "zit de groep lekker in hun vel, dan komt de rest vanzelf wel!"
Het was dan ook niet verrassend dat de paus onze clubcultuur zo aanprees.

Nieuwe site
Wil je de actualiteit in? Surf dan naar de vervolgsite: ga naar Rhode F4

1 opmerking:

Anoniem zei

This is really interesting, You're a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I have shared your web site in my social networks!

Also visit my blog ... graduate certificate programs

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:

Wij zijn tegenwoordig: Rhode F4:
Klik op de F4-banner hierboven als je naar de tegenwoordige tijd wil. En anders geniet van het opmerkelijk seizoen van Rhode F10 hieronder...